Newsflash
Știri

Lucrări de reabilitare la Maternitatea Polizu

de Dorina Novac - dec. 16 2021
Lucrări de reabilitare la Maternitatea Polizu

Gabriela Alexandrescu, preşedintele executiv al organizaţiei Salvaţi Copiii România, a anunțat că vor reabilita integral secțiile Bloc Operator și Terapie Intensivă ale Maternității Polizu.

lucrari de reabilitare
Sursă imagine: Gabriela Alexandrescu // Facebook

„Începem unul dintre cele mai ample procese de renovare a unui spital: vom reabilita integral Secția Bloc Operator și Secția de Terapie Intensivă ale Maternității Polizu, după patru decenii de la ultimele lucrări serioase”, a scris Gabriela Alexandrescu pe Facebook.

Aceasta a mai precizat că costurile lucrărilor se ridică la peste 800.000 de euro.

reabilitare

„E o unitate medicală de elită, unde se efectuează operații complicate, din sfera oncologică mai ales, și tot aici ajung sarcinile care ridică riscuri pentru mamă și copil. E un proiect ambițios, dar necesar, Salvati Copiii Romania va avea nevoie de tot sprijinul, lucrările se ridică la peste 800.000 de euro. (...) Medicii trebuie să aibă toate condițiile pentru a putea salva vieți”, a precizat Gabriela Alexandrescu.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe