Newsflash
Știri

IOCN este partenerul Cyprus University of Technology într-un proiect inovator

de Florentina Ionescu - mai 11 2023
IOCN este partenerul Cyprus University of Technology într-un proiect inovator

Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca este partenerul Universității de Tehnologie din Cipru și al Agenției Executive Europene pentru Sănătate și Digital (HaDEA) într-un proiect inovator.

Proiectul acesta are ca scop îmbunătățirea competențelor digitale ale profesioniștilor din domeniul oncologic din Europa și producerea unor îngrijiri mai bune pentru pacienți, se arată pe pagina de Facebook a Institutului Oncologic Cluj-Napoca (IOCN).

Specialistul IOCN, dr. Delia Nicoară, a reprezentat Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță”, Cluj-Napoca și țara în cadrul reuniunii de lansare pentru Digital TRANSition and digital resilience in Oncology „TRANSiTION” Project în Limassol, Cipru. 

„În fiecare an, în Europa există aproape 4,7 milioane de cazuri noi de cancer și 2,1 milioane de decese, astfel că este prioritatea și angajamentul nostru, în calitate de profesioniști din domeniul sănătății, să luptăm împotriva acestei boli datorită transformării digitale a asistenței medicale”, a declarat Delia Nicoară, specialist în sănătate publică.

Postarea inițială și imagini:

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe