Unele formaţiuni hepatice – benigne sau maligne – sunt descoperite întâmplător la examenul de rutină, la investigaţii imagistice (ecografie, CT, IRM) sau intraoperator, ele purtând numele de incidentaloame. Conduita diagnostică în cazul lor este detaliată de dna dr. Ioana Grigorescu şi dl prof. dr. Dan Lucian Dumitraşcu. "> Incidentaloamele hepatice - Viața Medicală
Newsflash
Ars Medici

Incidentaloamele hepatice

Incidentaloamele hepatice

Unele formaţiuni hepatice – benigne sau maligne – sunt descoperite întâmplător la examenul de rutină, la investigaţii imagistice (ecografie, CT, IRM) sau intraoperator, ele purtând numele de incidentaloame. Conduita diagnostică în cazul lor este detaliată de dna dr. Ioana Grigorescu şi dl prof. dr. Dan Lucian Dumitraşcu.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe