Newsflash
Imagine campanie proprie
Cultură

HIV şi rigiditatea arterială

de Dr. Maria DRAGOTĂ - sept. 28 2011
HIV şi rigiditatea arterială

   RevistaTHERAPEUTICS, PHARMACOLOGY AND CLINICAL TOXICOLOGY, nr. 2/2011, se deschide cu editorialul semnat de prof. dr. Adrian Streinu-Cercel şi conf. dr. Victoria Aramă, Un pios omagiu mentorului nostru, profesor doctor Mircea Angelescu, la un an de la trecerea sa în eternitate. Domnia sa este mentorul ştiinţific şi spiritual al multor generaţii de medici infecţionişti şi totodată unul din fondatorii acestei reviste. „Şi-a dedicat întreaga viaţă şi energia creatoare spitalului în care a lucrat 60 de ani, influenţând profund destinul şi dezvoltarea Institutului Naţional de Boli Infecţioase «Prof. dr. Matei Balş»“. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe