Newsflash
Diverse

Genetică şi boli rare

de Prof. dr. Maria PUIU - dec. 9 2011
Genetică şi boli rare

   Al IX-lea Congres Balcanic de Genetică Medicală a fost organizat în acest an, la Timişoara, de Societatea Română de Genetică Medicală în colaborare cu Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş“ Timişoara. Am fost onoraţi de prezenţa preşedinţilor celor mai multe societăţi naţionale de genetică medicală din ţările balcanice (Macedonia, Slovenia, Croaţia, Bulgaria, Serbia, Turcia, Cipru), precum şi a altor invitaţi de prestigiu din comunitatea ştiinţifică europeană: Albert Schinzel (Elveţia), Leonard Gîrniţă (Suedia), Jean-Claude Kaplan (Franţa), Ghenadie Curocichin (Republica Moldova), Yuri B. Yurov (Rusia). (...)
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe