Newsflash
ACTUALITATE Știri

Gala „Din Inimă pentru Viitor”, la ceas aniversar

de Florentina Ionescu - oct. 6 2023
Gala „Din Inimă pentru Viitor”,  la ceas aniversar

Anul acesta, Gala Caritabilă „Din Inimă pentru Viitor” a fost una cu totul specială, deoarece a ajuns la ediţia a zecea. Aceasta a reunit sub simbolistica sa ideea de perfecţiune şi unitate, reprezentată de numărul 10.

Desfășurat sub tematica „Virtuţile care ne unesc”, evenimentul caritabil „Din Inimă pentru Viitor” a avut loc, la 28 septembrie a.c., la Enayati Medical City, primul oraș medical din România. „Ne întărim, așadar, promisiunea făcută în fiecare an, ca prin acest eveniment caritabil să continuăm să oferim acces la sănătate și educaţie, considerate de noi cele două mari nevoi fundamentale ale fiecărui om, acei piloni fără de care nicio societate nu se poate dezvolta, tuturor celor aflaţi în nevoie”, au transmis reprezentanţii Fundaţiei Inovaţii Sociale Regina Maria. 

La fel ca în fiecare an, organizatorul (Fundația Inovații Sociale Regina Maria) a adunat sub același acoperiș cele mai importante personalități ale tuturor sferelor de activitate. Gala „Din Inimă pentru Viitor” a inclus și o experiență unică, Licitația Binelui. Astfel, peste 40 de obiecte unice și experiențe memorabile au putut fi licitate de doritori. 

Pe durata întregii gale, artistul Mircea Modreanu a creat o operă unică formată din 15 tablouri, fiecare reprezentând în sine o operă de artă distinctă. În cadrul ei a fost organizată și Licitaţia Binelui. Astfel, peste 40 de obiecte unice și experienţe memorabile au putut fi licitate de doritori. Între acestea se numără un tablou cu Regina Maria, un tricou de la un meci important semnat de Răzvan Raţ și posibilitatea de a lua cina sau prânzul cu fotbalistul, vouchere pentru consultaţii în cadrul Enayati Medical City, dar și mai multe pachete turistice și de relaxare.
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe