Newsflash
Cultură

Filme experimentale

de Alexandra NISTOROIU - mar. 31 2017
Filme experimentale

      Ajuns la a șaptea ediție, Festivalul internațional de film experimental București BIEFF va avea loc între 28 martie și 2 aprilie, la Cinema Muzeul Țăranului și Cinema Elvira Popescu, prezentând în premieră națională cele mai inovatoare experimente cinematografice ale ultimului an. Concepută sub semnul salutului antic al civilizației Maya:In Lak’ech Ala K’in, care înseamnă „Tu ești un alt eu”, ediția de anul acesta invită publicul la un exercițiu de empatie, punând în discuție abilitatea fiecăruia dintre noi de a ne transpune în pielea semenilor noștri. Nu lipsesc nici anul acesta scurtmetrajele câștigătoare ale marilor premii din cele mai prestigioase festivaluri internaționale de film (Cannes, Veneția, Locarno, Clermont-Ferrand). Detalii pe www.bieff.ro. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe