Newsflash
Știri

European Visiting Programme, în perioada 7-14 aprilie

de Dorina Novac - mar. 30 2023
European Visiting Programme, în perioada 7-14 aprilie

European Visiting Programme va avea loc în perioada 7-14 aprilie, la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

European Visiting Programme este un proiect al Ligii Studenților la Medicină Dentară București, cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, prin Direcția Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe, ce are ca scop principal interacțiunea dintre studenții români și cei străini și împărtășirea experiențelor astfel încât să primească o îndrumare propice spre o carieră de succes în stomatologie.

proiect

Citește și: UMFCD: Simularea examenului de admitere la Facultatea de Stomatologie

„Anul acesta, în perioada 7-14 aprilie, studenți din toate colțurile Europei vor ajunge în România și vor avea șansa de a explora alături de noi istoria capitalei țării și de a participa la prezentări și workshop-uri din ramura medicinei dentare”, au precizat reprezentanții Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe