Newsflash
Știri

Elena Ovreiu, organizator al SSIMA, a fost premiată la Congresul SRATI 2023

de Florentina Ionescu - mai 11 2023
Elena Ovreiu, organizator al SSIMA, a fost premiată la Congresul SRATI 2023

Unul dintre fondatorii și organizatorii conferinței SSIMA (International School on Imaging for Medical Applications), Elena Ovreiu este unul dintre promotorii domeniului Med Tech din România.

Elena Ovreiu se află în această perioadă la Sinaia, unde are loc Congresul SRATI (cel de-al 49-lea Congres al Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă, desfășurat în perioada 10-14 mai). Ea a fost premiată aseară și a publicat câteva imagini de la eveniment. 

„Bucuroasă să primesc medalia de onoare din partea Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă, medalie care mi-a fost înmânată astăzi de Prof. Șerban Bubenek, președintele societății. Prof Bubenek și SRATI au fost alături de mine încă de la începutul proiectului care vizează implementarea ingineriei medicale în spitalele din Romania, iar medalia de astăzi încununează aceste eforturi. În plus, este un pas semnificativ faptul că ingineria medicală este un subiect discutat și dezbătut la congresele medicilor”, a precizat Elena Ovreiu pe pagina sa de Facebook

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe