Newsflash
ACTUALITATE Știri

Echipament de înaltă performanță pentru pacienții Spitalului Judeţean Sibiu

de Florentina Ionescu - mai 23 2023
Echipament de înaltă performanță pentru pacienții Spitalului Judeţean Sibiu

Un aparat de rezonanță magnetică din clădirea Neurologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Sibiu a fost pus recent în funcțiune.

O veste bună pentru pacienți și personalul medical: aparatul de rezonanță magnetică (RMN) situat în structura modulară din pavilionul SCJU Sibiu de pe strada Pompeiu Onofreiu (clădirea Neurologie) a fost pus în funcțiune, după finalizarea instruirii personalului de către firma furnizoare. 

Echipamentul de înaltă performanță deservește pacienții internați în cadrul spitalului din Sibiu și va facilita efectuarea de investigații moderne și complexe, neiradiante si neinvazive pentru aceștia, se arată pe o rețea socială

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe