Newsflash
Știri

Dr. Wargha Enayati este unul dintre investitorii de la „Imperiul Leilor”

de Florentina Ionescu - dec. 13 2021
Dr. Wargha Enayati este unul dintre investitorii de la „Imperiul Leilor”

În sezonul cu numărul trei al emisiunii „Imperiul Leilor”, printre investitorii de top care vor finanța cele mai bune idei se află medicul Wargha Enayati.

Imperiul Leilor este show-ul de televiziune care le oferă antreprenorilor o șansă unică în viață: să-și vadă afacerea finanțată de unul dintre cei mai mari oameni de business din România. 

Imperiul Leilor - sezonul 3

În cele două sezoane difuzate deja, viața a zeci de antreprenori a fost schimbată, iar milioane români au fost inspirați să descopere lumea fascinantă a business-ului. 

Cinci investitori de top sunt pregătiți să finanțeze cele mai bune idei în următorul sezon. Astfel, Dan Șucu, dr. Wargha Enayati, Cristina Bâtlan, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu sunt „leii” sezonului 3 Imperiul Leilor.

Finanțare pentru idei și business-uri

Cei mai de succes lideri de business din România intră în Imperiul leilor pentru a inspira și susține, din nou, idei și business-uri care au nevoie de finanțare. Au fler, experiență, răbdare și mulți bani de investit, însă doar în afacerea potrivită.

În acest sezon, Dan Șucu, dr. Wargha Enayati, Cristina Bâtlan, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu vor căuta afaceri mai puternice, mai inovatoare, care pot avea un impact important în societate, pentru a sublinia încă o dată cât de important este spiritul antreprenorial, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției

Dr. Wargha Enayati este fondatorul Rețelei Private Regina Maria și al Enayati Medical City, primul oraș medical din România. Este Președintele Enayati Group, un consorțiu de companii din domeniul medical și de 11 ani a înființat Fundația Inovații Sociale Regina Maria. De 25 de ani este antreprenor în domeniul medical și creatorul sistemului privat de sănătate din România.

Dr. Enayati s-a născut în Germania, din părinți de origine persană, a studiat medicina în Regensburg – Bavaria, iar ulterior a venit în România unde a studiat la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, devenind medic cardiolog. Pragmatismul, inovația și spiritualitatea sunt cheia succesului lui. Prin acțiunile lui vrea să restabilească echilibrul lumii și să contribuie la progresul oamenilor prin unitate, știință și credință. 

wargha enayati

Antreprenori care vor să-și vadă visul cu ochii sunt așteptați în cel de-al treilea sezon al show-ului Imperiul Leilor. Creatori, inventatori sau antreprenori, pasionați și cu viziune, sunt invitați să se înscrie pe imperiulleilor.protv.ro.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe