Newsflash
Știri

Dr. Raed Arafat a primit decorația „Steaua României” în grad de „Cavaler”

de Florentina Ionescu - dec. 5 2022
Dr. Raed Arafat a primit decorația „Steaua României” în grad de „Cavaler”

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență dr. Raed Arafat a primit recent o distincție de la președintele României.

Șeful DSU a primit distincția în data de 30 noiembrie a.c. și a mărturisit pe o rețea socială ce înseamnă această decorație pentru el. 

raed arafat

„Am fost extrem de onorat și emotionat să primesc astăzi decorația «Steaua României» în grad de «Cavaler», o distincție ce mi-a fost înmânată de Excelenta Sa Președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis. Pentru mine, această decorație reprezintă un îndemn puternic pentru a continua, alături de colegii mei, munca depusă în serviciul țării noastre și dezvoltarea sistemului integrat de urgență, devenit deja un model recunoscut pe plan internațional”, a scris Raed Arafat pe pagina sa oficială de Facebook.

Totodată, Raed Arafat a vrut să îi adreseze mulțumiri ministrului Lucian Bode „pentru încrederea acordată și pentru faptul că m-a propus pentru araed arafatceastă prestigioasă și onorantă decorație!”.  

Citiți și: Medici decorați de președintele Klaus Iohannis, de Ziua Națională a României 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe