Newsflash
Știri

Digitalizarea, cheia unui sistem medical mai bun

de Dorina Novac - sept. 28 2022
Digitalizarea, cheia unui sistem medical mai bun

În data de 22 septembrie a fost organizată o conferință pe tema asistenței medicale, axată pe tendințele din industria farmaceutică în raport cu sustenabilitatea mediului.

Camera de Comerț Britanică Română, cu sprijinul Camerei de Comerț Eleno-Română, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, Asociația pentru Dezvoltarea și Promovarea Telemedicinei, BDR Associates, Tarus Media și Oameni și Companii, au organizat, în data de 22 septembrie, o conferință pe tema asistenței medicale, axată pe tendințele actuale din industria farmaceutică în raport cu sustenabilitatea mediului.

telemedicina

Citește și: Cum poate digitalizarea să îmbunătățească tratamentul pacienților

„Dezbaterea s-a focusat pe oportunitățile generate de instrumentele și serviciile digitale disponibile în prezent pentru a sprijini tratamentul pacienților și pentru a îmbunătăți performanța și calitatea sistemelor de sănătate actuale. Această discuție a contextualizat perspectivele de reglementare la nivel național și cele mai eficiente modele de practici pentru companiile active în domeniul sănătății, împreună cu mediul academic și cel privat”, se arată într-un comunicat.

Evenimentul a fost moderat de Bogdan Cristian Pană, doctor în Sănătate Publică și Management, lector în cadrul Departamentului de Sănătate Publică și Management al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

„Noile tendințe în asistența medicală digitală fac loc unor oportunități pentru un acces mai bun, creșterea disponibilității, însă acestea vin și cu provocări și întrebări privind inegalitățile și aplicarea malpraxisului. Evenimentul a avut parte atât de dezbateri interesante, cât și de opiniii din partea experților din domeniu”, a precizat dr. Bogdan Cristian Pană.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe