Newsflash
Știri

Demonstrații de dresaj canin și ecvestru, la Zilele Facultății de Medicină Veterinară

de Florentina Ionescu - mai 9 2023
Demonstrații de dresaj canin și ecvestru, la Zilele Facultății de Medicină Veterinară

Timp de două zile (12 și 13 mai), Facultatea de Medicină Veterinară București organizează un eveniment inedit.

Acesta este cel mai mare eveniment dedicat sănătății și îngrijirii animalelor: Zilele Facultății de Medicină Veterinară. 

„Pregătește-te pentru două zile de relaxare și informare în care întâlnești profesioniștii domeniului și afli informații utile legate de îngrijire, alimentație, profilaxie și patologie, prezentate proprietarilor într-o abordare interactivă”, au anunțat organizatorii pe o rețea socială. 

Vă puteți bucura, alături de întreaga familie, de expoziția cu vânzare, în care veți întâlni furnizori de hrană sănătoasă, accesorii pentru îngrijirea animalelor și cărți de specialitate pe care le puteți achiziționa pe loc.

Înscrieți-vă la întâlniri educaționale legate de îngrijirea animalului dumneavoastră de companie, unde veți primi sfaturi despre profilaxia bolilor parazitare, a bolilor infecțioase, informații despre vaccinare și deparazitare. La acest eveniment puteți învăța cum să acordați primul ajutor prietenului dumneavoastră necuvântător. 

În plus, puteți participa la demonstrații de dresaj canin și ecvestru susținute de Jandarmeria Română. Caii și câinii sunt unele dintre cele mai loiale animale, amintesc organizatorii evenimentului. 

Tur ghidat

Persoanele interesate se pot înscrie la turul ghidat al campusului Facultății de Medicină Veterinară din București și în acest fel, pot vedea live unde se pregătesc viitorii medici veterinari. 

„Ne vedem pe 12 și 13 mai, între orele 10:00-17:00, în Campus Veterinară-Cotroceni, Splaiul Independenței 105!”, au conchis organizatorii pe pagina de Facebook dedicată evenimentului. 

Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe