Newsflash
Cultură

De vineri, 21 iulie, în cinematografe

de Redacția Viața Medicală - iul. 21 2023
De vineri, 21 iulie,  în cinematografe

Cine altcineva ar fi putut s-o interpreteze pe Barbie cea perfectă decât Margot Robbie? Marele ecran vă așteaptă cu un personaj roz-bombon sau, după preferinţe, cu povestea primei bombe atomice.

Oppenheimer


Regia: Christopher Nolan.
Cu: Cillian Murphy, Florence Pugh, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr.

Filmul spune povestea fizicianului american Robert Oppenheimer, considerat părintele bombei atomice. Acesta a fost directorul Laboratorului Los Alamos în perioada celui de-al Doilea Război Mondial și a avut un important rol în Proiectul Manhattan, contribuind la crearea primelor arme nucleare. Filmul este un thriller epic, filmat cu tehnologie IMAX, iar distribuţia este de primă clasă. 

Barbie


 

Regia: Greta Gerwig.
Cu: Margot Robbie, 
Ryan Gosling.

Sunteţi curioși să vedeţi cum este să trăiești în Barbie Land? Și noi! Iconica păpușă Barbie, creată de compania Mattel și lansată în martie 1959, a mai avut parte de câteva filme în ultimii 20 de ani. Niciunul, însă, cu o asemenea protagonistă precum superba Margot Robbie. În plus, suntem convinși că scenografia tărâmului roz se va ridica la înălţimea așteptărilor unui personaj ultraperfect, așa cum a fost mereu păpușa Barbie.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe