Newsflash
Știri

Cseke Attila: Ajungem la zi cu plata salariilor personalului medical din centrele de vaccinare

de Dorina Novac - sept. 17 2021
Cseke Attila: Ajungem la zi cu plata salariilor personalului medical din centrele de vaccinare

Ministerul Sănătăţii a anunțat că a alocat aproape 25 de milioane de lei pentru achitarea salariilor restante din luna august pentru personalul medical din centrele de vaccinare.

Ministerul Sănătății a transmis, vineri, deschiderile de credite bugetare în sumă de 24.851.000 lei în vederea achitării salariilor restante din luna august 2021 pentru personalul medical din centrele de vaccinare, după ce, în această săptămână, au fost plătite și sumele pentru lunile mai – iulie.

Cseke Attila

„Cu aceste fonduri ajungem la zi cu plata salariilor personalului medical din centrele de vaccinare, așa cum am promis”, a declarat ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila.

Citește și: MS a alocat bani pentru personalul medical implicat în procesul de vaccinare

Ministerul Sănătății a transmis, joi, deschiderile de credite bugetare în sumă de 91.480.000 lei pentru a începe demersurile în vederea achitării salariilor restante din lunile mai, iunie, iulie 2021.

Potrivit sursei citate, ultimele date oficiale arată că, în data de 13 septembrie, erau 583 de centre de vaccinare deschise pentru imunizarea populatiei cu 839 fluxuri organizate.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe