Newsflash
Știri

Crucea Alb-Galbenă, la ceas aniversar

de Cristina GHIOCA - oct. 29 2021
Crucea Alb-Galbenă, la ceas aniversar

Fundaţia Crucea Alb-Galbenă a aniversat, săptămâna aceasta, 25 de ani de existenţă. Momentul se dorea marcat printr-o Gală Aniversară, care, din cauza pandemiei, s-a desfășurat online, pe pagina de socializare a Fundaţiei.

Crucea Alb-Galbena

„Ne-am dorit ca acest moment să strângă laolaltă oameni dragi care ne-au susţinut și s-au implicat în misiunea noastră (...). Avem o listă lungă de oameni cărora le suntem recunoscători și așteptăm cu nerăbdare momentul în care le vom mulţumi în persoană”, a spus Măriuca Ivan, președinta Fundaţiei.

      În prezent, Fundaţia are în îngrijire 700 de persoane, dar per total, peste 30.000 de vârstnici au beneficiat de sprijinul acesteia. De remarcat că aceștia primesc din partea Fundaţiei un echipament format dintr-un telefon mobil și o brăţară prevăzută cu un buton de „urgenţă”. Prin apăsarea acestuia se activează difuzorul telefonului, iar beneficiarul intră în contact cu dispeceratul. În caz de urgenţă, se va alerta un echipaj al Crucii Alb-Galbene, o rudă, un vecin sau 112. Dispeceratul funcţionează non-stop, șapte zile din șapte.

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe