Newsflash
REUNIUNI

Congresul SRUOG 2024 - 12-14 septembrie

de Redacția Viața Medicală - apr. 12 2024
Congresul SRUOG 2024 - 12-14 septembrie

Târgu Mureș găzduiește în intervalul 12-14 septembrie al 12-lea Congres al Societății Române de Ultrasonografie în Obstetrică și Ginecologie (SRUOG) și a 9-a Conferință a Societății Române de HPV.

„Stimați colegi, dragi prieteni,

Societatea Română de Ultrasonografie în Obstetrică și Ginecologie are onoarea de a vă invita, alături de profesioniștii din domeniu, la cel de-al 12-lea Congres al Societății Române de Ultrasonografie în Obstetrică și Ginecologie, care va avea loc în perioada 12-14 septembrie 2024, la Hotel Imperial Inn din Târgu Mureș.

Cele trei săli de conferință vor oferi spațiul ideal pentru susținerea unor sesiuni dedicate, unde participanții și lectorii să se lanseze în discuții constructive care să contribuie la dezvoltarea profesională și practica medicală a tuturor celor prezenți.

Nu în ultimul rând, atmosfera colegială și dorința de a împărtăși informații de actualitate constituie prilejul ideal pentru a reînnoi legătura dintre practicieni și industrie.

Sperăm să ne revedem în număr cât mai mare la Târgu Mureș, în 2024!

Cu deosebit respect,

Președinți Congres

Prof. dr. Radu Vlădăreanu

Prof. dr. Claudiu Mărginean”

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul Congresului 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe