Newsflash
REUNIUNI

Congresul Național SRCP, 25-29 octombrie

de Redacția Viața Medicală - oct. 2 2023
Congresul Național SRCP, 25-29 octombrie

În perioada 25-29 octombrie va avea loc la București Congresul Național al Societății Române de Chirurgie Pediatrică 2023.

Dragi colegi,

Mă bucur nespus să am ocazia de a vă invita la un nou eveniment organizat de Societatea Română de Chirurgie Pediatrică. De această dată, vă așteptăm cu entuziasm la Congresul Național SRCP 2023, manifestare științifică ce se va desfășura în perioada 25-29 octombrie, la Pentagon Events, București.

Ne propunem să oferim din nou o experiență sub semnul interactivității, continuând un dialog extrem de util, ce se va traduce într-un prilej valoros de educație medicală.

Temele abordate în cadrul sesiunilor științifice vor acoperi subiecte de actualitate, cu o înaltă calitate științifică. Suntem extrem de onorați că au acceptat invitația noastră specialiști de renume național și internațional, ale căror prezentări vor configura un program relevant, cu impact direct în activitatea noastră.

Vă invităm să participați activ la agenda Congresului prin înscrierea de rezumate științifice, beneficiind de ocazia de a vă prezenta rezultatele eforturilor profesionale celor mai buni specialiști din domeniu.

Ne dorim ca această ediție a Congresului să fie pentru toți cei implicați o experiență remarcabilă, un context adecvat pentru dezbatere și învățare. Sesiunile științifice, pletora de conferențiari, expoziția medicală specializată, oportunitățile de interacționare, toate acestea sunt premisele unui eveniment antrenant și dinamic, la care vă așteptăm cu drag!

Cu cele mai bune gânduri,

Conf. dr. Laura Bălănescu

Președinte Congres SRCP 2023

Președinte Societatea Română de Chirurgie Pediatrică

www.srcpevenimente.ro 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe