Newsflash
Știri

Congresul Național de Gastroenterologie 2023 - 7-10 iunie, Iași

de Redacția Viața Medicală - mai 23 2023
Congresul Național de Gastroenterologie 2023 - 7-10 iunie, Iași

O nouă ediție a Congresului Naţional de Gastroenterologie, Hepatologie şi Endoscopie Digestivă va avea loc, în format hibrid, în perioada 7-10 iunie.

„Dragi colegi,

Congresul Naţional de Gastroenterologie, Hepatologie şi Endoscopie Digestivă, Iaşi 2023, promite să fie un eveniment special.

Locul marilor idei şi împliniri ale românilor, al primei uniri, al primei universităţi, al primei societăţi ştiinţifice şi reviste medicale, al primei case memoriale, al primului spectacol de teatru în limba română, etc., Iaşul este în acelaşi timp un oraş modern și vibrant, care va oferi cu siguranţă un cadru excepţional de desfășurare a manifestării noastre.

Suntem fericiţi şi onoraţi să vă invităm în acest loc drag nouă şi tuturor românilor!

Participarea la congresul din acest an este o oportunitate de a fi informaţi la zi și un prilej de a vă conecta la gastroenterologia românească, într-o atmosferă de colegialitate.

Informaţie de actualitate

Programul ştiinţific se va derula în cinci săli paralele, unde puteți audia lectori români și invitați internaționali de prestigiu, care vor acoperi toate domeniile de interes ale momentului în domeniul gastroenterologiei, hepatologiei, endoscopiei și celorlalte tehnici imagistice.

Comunicare și conexiune

Congresul va fi un prilej de a vă întâlni cu profesionişti cu pasiuni și preocupări comune, cu care să stabiliți o relație de comunicare și colaborare care să continue și după eveniment.

Președinte Congres             Președinte de onoare

Prof. Dr. Anca Trifan             Prof. Dr. Carol Stanciu

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul evenimentului.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe