Newsflash
REUNIUNI

Congresul Național de Endocrinologie - 30 iunie - 3 iulie 2024

de Redacția Viața Medicală - apr. 12 2024
Congresul Național de Endocrinologie - 30 iunie - 3 iulie 2024

Cluj-Napoca vă așteaptă în intervalul 30 iunie - 3 iulie la cea de-a 32-a ediție a Congresului Societății Naționale de Endocrinologie.

„Dragi colegi,

Al 32-lea Congres Național al Societății Române de Endocrinologie, organizat în inima Transilvaniei, la Cluj-Napoca, se anunță ca un eveniment deosebit.

Cluj-Napoca este un centru universitar cu tradiție și deschidere către idei și oameni, considerat, printre principalele orașe cu o ascensiune rapidă în diversitatea economică, datorită amestecului perfect de istorie, artă și inovație.

Programul științific se va desfășura pe parcursul a patru zile, cuprinzând sesiuni dedicate noilor descoperiri clinice și translationale în endocrinologie, cercetării științifice și prezentării de cazuri. Suntem onorați să vă invităm să participați și să ascultați lectori români de renume și invitați internaționali de prestigiu.

Congresul oferă o oportunitate excepțională de a interacționa cu profesioniști ce împărtășesc pasiuni și interese similare, facilitând stabilirea unor relații de comunicare și colaborare menite să persiste și după încheierea evenimentului. Participarea la congresul din acest an nu doar vă va ține la curent cu cele mai recente informații, ci și vă va oferi prilejul de a vă conecta la comunitatea de endocrinologi din România, într-un cadru caracterizat de colegialitate și prietenie.”

Prof. dr. Carmen Georgescu

Președinte Societatea Română de Endocrinologie

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul Congresului.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe