Newsflash
ACTUALITATE Știri

Congresul de Medicină Tradițională Chineză va avea loc între 20-23 iunie

de Magdalena Tănăsescu - iun. 17 2024
Congresul de Medicină Tradițională Chineză va avea loc între 20-23 iunie

Cel de-al 6-lea Congres Național de Medicină Tradițională Chineză cu participare internațională va avea loc între 20 și 23 iunie, tema acestei ediții fiind „Importanța MTC în diagnosticul și tratamentul tulburărilor de imunitate”.

Evenimentul este organizat de Facultatea de Medicină și Institutul Confucius din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, împreună cu  Societatea Română de Medicină Tradițională Chineză.  

Congresul se va desfășura în format hibrid, la Centrul de simulare „Prof. Univ. Dr. Cristian Dragomir” al UMF Iași.

Suntem onorați că suntem co-organizatori ai acestei ediții a Congresului de Medicină Tradițională Chineză. După inaugurarea Institutului Confucius la UMF Iași - ale cărui activități nu sunt doar culturale și educative, ci și medicale - oferindu-ne posibilitatea introducerii în curriculum a unui curs de medicină tradițională chineză, iată că suntem implicați și în organizarea acestei manifestări științifice care reunește specialiști în domeniul medicinei tradiționale chineze atât din țară, cât și din străinătate”, a declarat prof. univ. dr. Viorel Scripcariu, rectorul UMF Iași.

 

Congresul îşi propune să aducă în prim plan contribuția pe care o poate avea medicina tradiţională chineză în managementul patologiilor sistemului imunitar și să ofere o perspectivă asupra patologiilor clasificate drept tulburări de imunitate în MTC.

La congres vor participa specialiști cu o vastă experiență în domeniul medicinei tradiţionale chineze, atât din perspectiva practicii clinice, cât și din cea a cercetării ştiinţifice. Programul complet al congresului poate fi consultat AICI

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe