Newsflash
Știri

Congres internațional pentru studenți și tinerii profesioniști din domeniul sănătății

de Dorina Novac - apr. 10 2023
Congres internațional pentru studenți și tinerii profesioniști din domeniul sănătății

Medicalis – un congres internațional destinat studenților și tinerilor profesioniști din domeniul sănătății – a ajuns, în 2023, la cea dea 23-a ediţie.

UMF Cluj

„Medicalis ediția 23, un congres internațional destinat studenților și tinerilor profesioniști din domeniul sănătății, organizat de studenții de la Universitatea de Medicină și Farmacie «Iuliu Hațieganu» Cluj-Napoca, s-a desfășurat în perioada 30 martie - 2 aprilie”, au anunțat reprezentanții universzității.

Citește și: UMF Cluj-Napoca, premiată pentru promovarea valorilor învățământului superior

Evenimentul reunește anual sute de participanți – specialiști internaționali din toate domeniile medicinei, studenți din țară și din străinătate și unii dintre cei mai renumiți medici din România.
cluj

„Participanții au avut la dispoziție numeroase conferințe și sesiuni de comunicări științifice și au putut să își îmbunătățească simțul practic în cadrul workshopurilor, care le-au oferit oportunitatea de a deprinde tehnici noi, esențiale în viitoarea carieră”, au menționat reprezentanții UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe