Newsflash
ACTUALITATE Știri

Conferință pe tema bolilor sistemului nervos, organizată pe 17 noiembrie la Sibiu

de Magdalena Tănăsescu - nov. 14 2023
Conferință pe tema bolilor sistemului nervos, organizată pe 17 noiembrie la Sibiu

Vineri, 17 noiembrie, la Sibiu va avea loc conferința interdisciplinară „Particularități diagnostice şi terapeutice ale bolilor sistemului nervos central şi periferic”, cu tema „Monitorizarea pacientului neurologic”.

Potrivit unei postări pe Facebook, manifestarea științifică este susținută de Facultatea de Medicină din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu și Colegiul Medicilor Sibiu. 

Evenimentul se va desfășura cu prezență fizică în Sala Senatului ULBS din cadrul Facultății de Medicină. 

În cadrul conferinței vor fi abordate subiecte actuale despre bolile sistemului nervos central și periferic, cu accent pe modalitățile actuale și tendințele în ceea ce privește modalitatea de monitorizare a pacientului neurologic. Invitații vor împărtăși experiența dobândită și cele mai interesante cazuri întâlnite în activitatea curentă în cadrul a șase secțiuni distincte. 

„Le mulțumesc tuturor invitaților care vor fi alături de noi pentru contribuția la reușita acestui eveniment științific al cărui scop este dezvoltarea noastră profesională continuă. Dorim să le oferim pacienților accesul la cele mai actuale modalități de diagnosticare, terapie și monitorizare a evoluției”, a declarat prof. univ. dr. Corina Roman-Filip, președinta conferinței și medic șef al Secției Clinice Neurologie

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe