Newsflash
ACTUALITATE Știri

Conferința „Neuroteam”, organizată pe 7 noiembrie la Spitalul de Urgență ”Dr. Carol Davila”

de Magdalena Tănăsescu - sept. 7 2023
Conferința „Neuroteam”, organizată pe 7 noiembrie la Spitalul de Urgență ”Dr. Carol Davila”

Amfiteatrul Ambulatorului Clinic Integrat al Spitalului Universitar de Urgență Militar Central ”Dr. Carol Davila” va găzdui, pe 7 noiembrie a.c., cea de-a doua ediție a Conferinței „Neuroteam”.

Potrivit unei postări pe Facebook, conferința are ca temă centrală „Patologia neurologică între medicina primară și abordarea integrativă multidisciplinară”.

„Data de 7 noiembrie este rezervată neuroștiințelor, cu o agendă interesantă, care se adresează în principal colegilor neurologi și celor din medicina primară. Pe parcursul întregii zile, între orele 8,30 și 18,30, vor avea loc sesiuni axate pe subiecte de actualitate, printre care: Radiologie intervențională și medicină nucleară, Neurooncologie, Terapii cu eficiență ridicată în scleroza multiplă, Neurogenetică și Epilepsii”, se menționează în postare.  

Conferința „Neuroteam” este organizată în contextul celei de-a XII-a ediții a conferinței cu tema „Medicina integrativă: știință, tehnologie și umanitate”, care se va desfășura în perioada 6-11 noiembrie 2023.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe