Newsflash
ACTUALITATE Știri

Conferință dedicată sănătății copiilor, organizată pe 26 mai la Cluj-Napoca

de Magdalena Tănăsescu - mai 15 2024
Conferință dedicată sănătății copiilor, organizată pe 26 mai la Cluj-Napoca

Comunitatea Social Moms organizează pe 26 mai, la Cluj-Napoca, Maratonul Sănătății - o conferință dedicată sănătății copiilor.

Evenimentul se va desfășura între orele 10,00 – 15,30, la Grand Hotel Napoca și va aduce împreună părinți și specialiști din domeniul medical. 

„Conferința oferă o platformă de discuții deschise și acces la informații validate științific. Participanții vor beneficia de prezentări detaliate și sesiuni interactive unde vor putea învăța despre cele mai noi și eficiente metode de îngrijire a sănătății copiilor. Printre specialiștii care vor participa se numără prof. dr. Sorin Man - medic primar pediatru; conf. dr. Andrei Măluțan - medic primar obstetrică-ginecologie și dr. Gabriela Vasile - medic primar neonatolog și pediatru”, se menționează într-un comunicat al Comunității Social Moms

Maratonul Sănătății va cuprinde două paneluri de discuții. Primul va aborda sarcina, nașterea și adaptarea la primele săptămâni acasă cu nou-născutul, explorând teme precum sănătatea mamei și a fătului pe perioada sarcinii, nașterea naturală versus nașterea prin cezariană, alăptarea, îngrijirea nou-născutului și sănătatea emoțională a mamei. Al doilea panel se va concentra pe îngrijirea copiilor în primii 3 ani de viață și se va discuta despre nutriție, somn, prevenția și gestionarea celor mai frecvente boli, precum și strategii de întărire a imunității. 

Participarea la eveniment este gratuită, însă locurile sunt limitate și necesită înregistrare prealabilă.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe