Newsflash
ACTUALITATE Știri

Conferința „Școala PneumoClinics TM 2023” are loc în perioada 19-21 octombrie

de Magdalena Tănăsescu - oct. 18 2023
Conferința „Școala PneumoClinics TM 2023” are loc în perioada 19-21 octombrie

Clinica Universitară de Pneumologie Timișoara va organiza, în perioada 19-21 octombrie a.c., conferința „Școala PneumoClinics TM 2023”, eveniment care își propune abordarea diferitelor patologii pulmonare.

Potrivit unei postări pe Facebook, printre aceste patologii se numără: fibroza chistică, BPOC, pneumopatiile interstițiale difuze, cancerul pulmonar și chiar imagistica medicală.

 

„Conferința se adresează medicilor din diverse specializări. Ne dorim ca, la sfârșitul conferinței, medicii participanți să cunoască și să implementeze în practica lor clinică recomandările ultimelor ghiduri de diagnostic și tratament privind principalele boli respiratorii, adaptate nevoilor fiecărui pacient în parte, și să recunoască profilul de pacient cu afecțiuni pulmonare la care au nevoie și de suportul centrelor cu expertiză”, a declarat conf. dr. Ovidiu Fira Mlădinescu - medic primar pneumolog - președintele conferinței.

 

Evenimentul se desfășoară sub îndrumarea Centrului de Cercetare și Inovare în Medicină Personalizată a Bolilor Respiratorii, din cadrul UMF Timișoara, și a Centrului de Expertiză pentru Boli Pulmonare Rare, din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Victor Babeș Timișoara.

 

Lucrările conferinței vor fi găzduite de Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș Timișoara. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe