Newsflash
ACTUALITATE Știri

Conferinţa „Rolul echipei multidisciplinare în îngrijirea piciorului diabetic”, organizată la Cluj-Napoca

de Magdalena Tănăsescu - oct. 6 2023
Conferinţa „Rolul echipei multidisciplinare în îngrijirea piciorului diabetic”, organizată la Cluj-Napoca

Cea de-a IV-a ediție a Conferinţei „Rolul echipei multidisciplinare în îngrijirea piciorului diabetic” va avea loc în perioada 3-4 noiembrie a.c., la Cercul Militar Cluj-Napoca.

Potrivit unei postări pe Facebook, conferința este organizată de Spitalul Clinic Militar de Urgență ”Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca, prin Centrul Multidisciplinar de Îngrijire a Piciorului Diabetic, în parteneriat cu Asociația Medicilor „Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca și Asociația de Podiatrie. Evenimentul face parte din manifestările dedicate Zilelor Spitalului Clinic Militar de Urgență Cluj-Napoca, 2023.

„Particularitatea acestei ediții este prezența atât a specialiștilor care gestionează direct afecțiunile piciorului diabetic (chirurgi generaliști, vasculari, radiologi intervenționiști, ortopezi), cât și a specialităților responsabile de tratamentul complicațiilor macro și microvasculare (diabetologi, oftalmologi, cardiologi, nefrologi, psihologi). Aceste complicații sunt considerate factori de risc în apariția leziunilor”, se menționează în postare.

Programul ştiinţific al conferinţei va cuprinde informații aplicabile în practica clinică a fiecărui participant, cu scop final prevenția, tratamentul complex al piciorului diabetic și scăderea ratei amputațiilor. În cadrul conferinţei vor fi susținute prezentări de caz și lucrări proprii, precum și workshopuri unde participanţii înscrişi se vor putea implica direct.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe