Newsflash
ACTUALITATE Știri

Competiția de Biliard în Scaun Rulant (CBSR) va avea loc pe 7 iunie

de Magdalena Tănăsescu - mai 13 2024
Competiția de Biliard în Scaun Rulant (CBSR) va avea loc pe 7 iunie

Clubul Sportiv ,,Mereu Împreună pentru Oameni” a deschis înscrierile pentru cea de-a opta ediție a Competiției de Biliard în Scaun Rulant (CBSR), care va avea loc pe 7 iunie a.c. la Clubul IDM din București.

Persoanele cu dizabilități se pot înscrie în perioada 10 - 30 mai a.c., prin completarea unui formular disponibil la adresa: https://bit.ly/ÎnscrieriCampionatdeBiliardînScaunRulant

 

Competiția de Biliard în Scaun Rulant reprezintă cel mai mare eveniment sportiv indoor din România pentru persoanele cu dizabilități, deschis atât jucătorilor profesioniști de biliard, cât și amatorilor. 

 

„Este o onoare să revin în România pentru a împărtăși dragostea pentru un sport ce joacă un rol central în viața mea de mai bine de 30 de ani. Voi încerca să-i inspir pe participanți cu viziunea mea și sper să le ofer instrumentele care să-i poată ajuta să-și construiască propriile cariere în biliard. Participarea persoanelor cu dizabilități la activități sportive le crește șansele la o viață sănătoasă, îi ajută în dezvoltarea personală, cu beneficii cognitive de tipul creșterii stimei de sine și le stimulează integrarea în societate”, a declarat Henrik Larsson, din Suedia, campion mondial la biliard în scaun rulant.

 

Meciurile vor fi arbitrate de Sonia Simionov, campioană națională la biliard. Sonia a fost alături de CBSR încă de la prima ediție a competiției, în calitate de arbitru oficial, motor și suflet al evenimentului. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe