Newsflash
Știri

Competiţie sportivă pentru diabetici

de Demostene ŞOFRON - apr. 16 2015
Competiţie sportivă pentru diabetici
Clujul va fi gazda celei de-a patra ediţii a Campionatului european de fotbal pentru persoanele cu diabet – DIAEURO 2015 –, care se va desfăşura în cursul lunii iulie în noua Sală polivalentă a oraşului. Ediţiile precedente au fost organizate de Ucraina (2012), Croaţia (2013 – România a ocupat locul 6), Ungaria (2014 – România, campioană europeană). Ca urmare a succesului din 2014, forul de specialitate – Federaţia Asociaţiilor Diabeticilor din România – a decis ca ţara noastră să devină organizatoare a ediţiei din anul acesta.
Echipa care a adus titlul european în România l-a avut ca antrenor pe Sorin Mocanu (Turda), medic pe Daniel Cosma şi psiholog pe Cristina Petruţ. Jucători de câmp au fost: Ioan Gabriel Bârsan, Florin Chivu, Ciprian Danci, Adrian Munteanu, Ionuţ Onciu, Răzvan Orlea, Ciprian Palade, Sorin Toma şi Mihail Vaida. Se pare că lotul va fi neschimbat şi pentru ediţia din acest an a competiţiei.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe