Newsflash
ACTUALITATE

Colaborare oncologică româno-japoneză

de Cristina GHIOCA - iun. 30 2023
Colaborare oncologică româno-japoneză

Spitalul Universitar de Urgenţă București (SUUB) și Institutul Oncologic Internaţional din Osaka au încheiat un acord de cooperare, cu scopul de a oferi servicii medicale mai bune și de a dezvolta cercetarea academică.

Colaborarea este orientată în special spre tehnicile avansate de diagnostic și terapiile oncologice. 

Acordul a fost încheiat la 23 iunie, în cadrul unei ceremonii online. La ea au participat prof. dr. Florin Cătălin Cîrstoiu, managerul SUUB, prof. Nariaki Matsuura, președintele Osaka International Cancer Institute, precum și E.S. Hiroshi Ueda, Ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al Japoniei în România.

Osaka International Cancer Institute a fost înfiinţat în anul 1959, beneficiază de 500 de paturi și oferă servicii oncologice și cardiologice complete pentru populaţia adultă. Institutul are o bază de cercetare modernă în care se desfășoară activitatea de cercetare medicală știinţifică și experimentală.
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe