Newsflash
Internaționale

Cercetare Moderna: ser care combină o doză de rapel anti-COVID cu vaccinul antigripal

de L. Budin - sept. 10 2021
Cercetare Moderna: ser care combină o doză de rapel anti-COVID cu vaccinul antigripal

Compania Moderna a anunțat că dezvoltă un ser unic, care combină doza de rapel anti-COVID cu o doză împotriva virusului sincițial respirator.

Compania biofarmaceutică speră astfel să înglobeze, într-o singură injecție anuală, vaccinurile pe care le dezvoltă contra virusului sincițial respirator și altor boli respiratorii, informează Reuters

vaccinare-anticovid

Virusul sincițial respirator stă la originea bronșiolitelor la nou-născut, iar la adult se manifestă prin simptome gripale.

Ar fi o oportunitate dacă am putea să lansăm pe piață un rapel anual pan-respirator, cu un grad mare de eficacitate”, a spus Stéphane Bancel, director general al Moderna. 

Acesta a enumerat beneficiile noului ser cu ocazia unei prezentări pentru investitori, consacrată cercetărilor care au loc în laboratorul american.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe