Newsflash
Știri

Campanie de recunoaștere a superputerii mamelor din România

de Dorina Novac - mar. 7 2023
Campanie de recunoaștere a superputerii mamelor din România

„Mamele fac medicina să fie extraordinară” este o campanie de recunoaștere a superputerii mamelor din România, inițiată de Rețeaua de sănătate Regina Maria.

Sub deviza „Mamele fac medicina să fie extraordinară”, campania de recunoaștere a superputerii mamelor din România, inițiată de Regina Maria, își propune să aducă în prim-plan poveștile unor femei care, prin instinctul lor, completat de multă învățare, au ales să caute soluții și să reușească, în final, să devină mame.

mame

„Mamele sunt înzestrate cu superputeri, unele pe care nici nu știau că le pot avea. Primesc deseori în cabinet femei care vin cu un diagnostic greu, dar care vor să lupte pentru copilul lor. Uneori plecăm de la 2% șanse de reușită, însă mama este cea care decide să îi acorde 100% șanse. Încrederea și determinarea mamei completează priceperea și performanța noastră medicală”, spune dr. Hadi Rahimian, coordonatorul Centrului de Chirurgie Fetală și Directorul Medical al Spitalului Regina Maria Băneasa.

Citește și: Parteneriat pentru asistență medicală de calitate și la prețuri accesibile

O mamă știe când să meargă la medic, știe când ceva este în neregulă, când să ceară sprijinul unei echipe care să creadă în ea și în copilul ei, dincolo de statistici și diagnostice sumbre.

„Sunt foarte multe lecții pe care și noi, medicii, le învățăm de la pacientele noastre. Fiecare mamă ne învață că vulnerabilitea, fragilitatea și hotărârea înseamnă putere. Puterea de a continua și de a găsi speranță și soluții, chiar și în fața celor mai dificile diagnostice, pentru ele sau copiii lor. Puterea mamelor este extraordinară”, susține dr. Dana Zaciu, șef secție Terapie Intensivă Neonatală, în cadrul Spitalului Regina Maria Băneasa.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe