Newsflash
Sănătate privată

Parteneriat pentru asistență medicală de calitate și la prețuri accesibile

de Dorina Novac - feb. 20 2023
Parteneriat pentru asistență medicală de calitate și la prețuri accesibile

Regina Maria și tbi bank fac parteneriat pentru a oferi românilor asistență medicală de calitate și la prețuri accesibile într-un context economic delicat.

tbi bank și Regina Maria oferă un abonament garantat valabil 1 an în cadrul rețelei private de sănătate celor care plătesc un plan de tratament în rate fixe prin intermediul unui plan de finanțare oferit de tbi bank.

parteneriat

Oferta este disponibilă până la data de 28 februarie, pentru o valoare a achiziției mai mare de 5.000 de lei.

Soluțiile de finanțare tbi pot fi folosite pentru orice achiziție majoră în domeniul sănătății: aparat auditiv nou, tratament stomatologic, naștere la o anumită clinică sau intervenție chirurgicală.

Citește și: Suceava: rețeaua Regina Maria achiziționează Centrul Medical Bucovina

„Este esențial să avem grijă de sănătatea noastră, dar uneori costurile ne fac să amânăm acest lucru, mai ales într-un context economic complex, când costurile crescute de trai îngreunează accesul la o calitate mai bună a vieții. Facem acest parteneriat cu Regina Maria, un furnizor de servicii medicale de top, pentru a le oferi românilor nu doar o asistență medicală mai bună și mai accesibilă, ci și o viață mai bună”, a precizat Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

Ionut Sabadac
Ionuț Sabadac

Rețeaua privată de sănătate oferă acoperire națională și un sistem integrat de prevenție și tratament, cu 59 de policlinici, peste 400 de clinici partenere, 10 campusuri medicale, 7 spitale, 4 maternități, laboratoare și centre de imagistică și mii de medici specialiști.

„Ne propunem să ajutăm cât mai multe persoane să efectueze cel puțin un screening și un control medical de rutină în fiecare an, iar parteneriatul cu tbi bank contribuie la acest lucru și ne sprijină să creștem gradul de prevenție în rândul românilor”, a menționat Georgiana Andrei, corporate sales director, Regina Maria.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe