Newsflash
Știri

Avram Iancu înoată 12 ore fără oprire pentru copiii cu dizabilități

de L. Budin - iun. 29 2022
Avram Iancu înoată 12 ore fără oprire pentru copiii cu dizabilități

Astăzi, 29 iunie, bibliotecarul-sportiv din Petroșani, Avram Iancu, înoată 12 ore, fără oprire, în apele Dâmboviței, în beneficiul copiilor cu dizabilități aflați în grija Asociației CONIL.

Petroșeneanul Avram Iancu – cunoscut pentru recordurile sale în ape deschise – a plonjat în apele Dâmboviței în dimineața zilei de 29 iunie, în fața Bibliotecii Naționale din București. 

Bibliotecarul va înota 12 ore fără oprire, în beneficiul copiilor cu dizabilități.

avram-iancu
Sursă foto: Facebook Asociația CONIL

 

Avram Iancu, singurul om care a reușit să traverseze Dunărea înot, de la izvoare la vărsare, fără costum de neopren, înoată astăzi, chiar de Ziua Mondială a Dunării”, se arată pe pagina de Facebook a Asociației CONIL.

El strânge donații în cadrul programului Swimathon 2022, pentru a susține proiectul „Transformăm orice dizabilitate în abilitate!”. Prin acest proiect, 100 de copii cu nevoi speciale vor beneficia de programe gratuite de recuperare prin sport, artă, muzică și digitalizare, mai arată reprezentanții organizației.

Obiectivul demersului de astăzi e să se strângă 5.000 de lei. Cei care vor să doneze o pot face pe pagina de Facebook Avram Iancu sau pe cea a Asociației CONIL.

Gorj: caravana Screening TB, în 11 comune din judeţ

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe