Newsflash

Prof. dr. Leonida GHERASIM


De bază în formarea unui specialist

de Prof. dr. Leonida GHERASIM - iul. 7, 2023

Recent, a apărut la Editura Medicală o amplă lucrare, un tratat, o enciclopedie: „Gastroenterologie și Hepatologie clinică”. Este a doua ediţie, revizuită și completată, după prima ediţie, apărută în 2018.

Patologia reno-urinară pentru medicii generaliști

de Prof. dr. Leonida GHERASIM - iun. 17, 2022

Volumul „Nefrologia în practica medicului de familie” depășește cu mult obiectivul iniţial al autorilor, devenind o carte complexă prin amploarea subiectelor abordate, rigoarea și complexitatea informaţiilor prezentate.

Continuitate în Cardiologie

de Prof. dr. Leonida GHERASIM - ian. 14, 2011

   Lucrare medicală importantă, care depăşeşte ca valoare titlul său formulat cu modestie – Mic tratat de Cardiologie, volumul elaborat sub redacţia dnei prof. dr. Carmen Ginghină se înscrie în seria de lucrări remarcabile publicate de Şcoala de Cardiologie de la Fundeni. „Eveniment editorial deosebit şi o bază pentru pregătirea excelentă a cardiologilor şi interniştilor“, după cum afirmă dl prof. dr. Leonida Gherasim, membru de onoare al Academiei Române, în recenzia tratatului, apariţia acestei lucrări valoroase din punct de vedere ştiinţific şi didactic deopotrivă era aşteptată şi necesară. După cum reiese şi din aprecierile cititorilor şi autorilor care, într-o formă inedită, întregesc prezentarea acestui volum. (...)
 
 

Căutare Avansată

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe