Newsflash
Imagine campanie proprie

M. M.


Eveniment aniversar şi cultural

de M. M. - iun. 25, 2010

    Un eveniment cultural cu totul remarcabil s-a desfăşurat marţi, 22 iunie a.c., cu participarea extraordinară a Orchestrei Medicilor „Dr. Ermil Nichifor“, din Bucureşti.
    Banca Naţională a României (BNR), care a împlinit de curând 130 de ani – data de naştere exactă fiind 29 aprilie 1880, atestată prin publicarea în Monitorul Oficial a unui Decret Domnesc semnat de Principele Carol I – a hotărât, la aniversarea din această primăvară, deschiderea Zilelor Culturale ale BNR, manifestare cu o periodicitate cvasilunară. De data aceasta, invitată a fost Orchestra Medicilor (dirijor – Iosif Ion Prunner, concertmaestru – prof. dr. Mircea Penescu), care a oferit unei asistenţe selecte un program cuprinzând: Două dansuri româneşti din Transilvania (din suita Codex Caioni) de Doru Popovici, Divertismentul nr. 136 în Re major pentru orchestră de coarde de Wolfgang Amadeus Mozart, Elegie şi vals din Serenada pentru orchestră de coarde, de Piotri Ilici Ceaikovski, Polka Pizzicato de Johann Strauss şi Eine Kleine Lachmusik de Wolfgang Schröder. (...)
 

Căutare Avansată

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe