Newsflash

A. N.


Promovarea e-sănătăţii

de A. N. - mai 13, 2011

   La 10 mai, la Budapesta, a avut loc prima întrunire a grupului de lucru al UE pentru e-sănătate. Obiectul reuniunii prezidate de preşedintele Estoniei, Toomas Hendrik Ilves, a fost acela de a analiza rolul tehnologiilor informaţiei şi comunicaţiilor (ITC) în domeniul asistenţei medicale şi sociale şi de a recomanda modalităţi prin care ITC să accelereze inovarea în domeniul asistenţei medicale în beneficiul pacienţilor, al personalului medical şi al sectorului sănătăţii. (...)

Congres de Pneumologie

de A. N. - iun. 4, 2010

   În perioada 9–12 iunie 2010 va avea loc cel de-al 21-lea Congres anual al Societăţii Române de Pneumologie, la Rin Grand Hotel din Bucureşti. Evenimentul este organizat sub patronajul Federaţiei Europene a Academiilor de Ştiinţe Medicale, precum şi al Academiei de Ştiinţe Medicale din România şi este prezidat de prof. dr. Florin Mihălţan, preşedintele Societăţii Române de Pneumologie. (...)
 

Căutare Avansată

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe