Newsflash

Dr. Simona MELNIC


MedicHub Media, la moment aniversar

de Dr. Simona MELNIC - feb. 23, 2024

Când am pornit la drum cu MedicHub, în urmă cu opt ani, am avut în minte faptul că preluam o companie cu potenţial, o promisiune mai degrabă, pe care trebuia să o conducem spre un alt liman.

Să facem scut în jurul corpului medical!

de Dr. Simona MELNIC - mar. 20, 2020

În câteva zile, am asistat la răspândirea fricii în societate și la diluarea majorităţii reperelor și certitudinilor noastre – orice certitudine ancorată în lumea materială poate dispărea imediat în absenţa unei viziuni spirituale pe termen lung. Acest sentiment de teamă poate fi combătut, însă, prin exemple de solidaritate, dovedite prin fapte și atitudine.

În loc de urare de început de an

de Dr. Simona MELNIC - ian. 10, 2020

Făceam câțiva pași pe aleile din Bellu, sub soare blând de toamnă târzie, nicidecum de decembrie, și mă gândeam că încheiem anul cu un nesfârșit sentiment de tristețe, cu nostalgie...

Purdue Pharma, acord în problema crizei opioidelor în SUA

de Dr. Simona MELNIC - sept. 12, 2019

În ultimii ani, au existat mii de procese intentate împotriva Purdue Pharma și acționarilor săi, în legătură cu OxyContin, generând o adevărată criză a opioidelor în SUA

Căutare Avansată

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe