Newsflash
Imagine campanie proprie

Conf. dr. Mihai CRAIU


Tehnica struţului cu capul în nisip crește magnitudinea curentului antivaccinare

de Conf. dr. Mihai CRAIU - aug. 2, 2019

Să punem în balanţă cât rău ar putea să facă virusul/bacteria în stare sălbatică, atunci când invadează corpul copilului, generând boala, și efectele apărute după administrarea, prin vaccin, a acelorași bacterii/virusuri în stare atenuată sau complet inactivate.

Dialogul trebuie adresat părinţilor ezitanţi

de Conf. dr. Mihai CRAIU - iun. 24, 2019

Contextul actual este definit de o intensă emoţie și de o presiune socială ridicată. Vaccinarea este unul dintre subiectele ce contribuie puternic la starea de emoţie și la numeroasele polemici din societatea românească. În scopul unei informări corecte și eficiente, reluăm campania pe tema vaccinării, pentru o mai bună conștientizare a importanţei acestui demers pentru individ și pentru societate.

Vaccinarea, cea mai sigură metodă de imunizare

de Conf. dr. Mihai CRAIU - iun. 21, 2019

Contextul actual este definit de o intensă emoţie și de o presiune socială ridicată. Vaccinarea este unul dintre subiectele ce contribuie puternic la starea de emoţie și la numeroasele polemici din societatea românească.

Căutare Avansată

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe