Newsflash
Internaționale

Atena: persoanele care nu se pot deplasa sunt vaccinate la domiciliu

de L. Budin - iul. 30 2021
Atena: persoanele care nu se pot deplasa sunt vaccinate la domiciliu

Autorităţile sanitare din Atena lansează o unitate mobilă de vaccinare, în scopul imunizării la domiciliu a persoanelor în vârstă, a celor bolnave şi a celor care nu se pot deplasa.

Acțiunea va începe de săptămâna viitoare, relatează dpa, preluată de Agerpres. Serviciul completează oferta deja existentă, privind transportul persoanelor cu dizabilităţi la centrele de vaccinare şi readucerea lor înapoi acasă.

vaccinare-batran

În Grecia s-au vaccinat puţin sub 5 milioane de persoane din populaţia de 11 milioane a Greciei. Alte 600.000 de persoane au primit cel puţin o doză de vaccin.

Guvernul elen încearcă să convingă populaţia să se vaccineze apelând la stimulente. În domeniul medical sau militar, vaccinarea este obligatorie.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe