Newsflash
Știri

Artiștii vin în sprijinul bolnavilor fără posilibilități

de Redacția Viața Medicală - aug. 19 2021
Artiștii vin în sprijinul bolnavilor fără posilibilități

Fundația Inovații Sociale Regina Maria organizează, în 16 septembrie, Gala ,,Din inimă pentru viitor”, în cadrul căreia vor fi licitate lucrări ale unor artiști renumiți, în beneficiul a peste 6000 de bolnavi fără posibilități.

Ștefan Câlția, Sorin Ilfoveanu, Horațiu Mălăele, Milița Petrașcu, Horea Paștina, Marin Gherasim, Ion Iancuț, Gheorghe Dican, Felix Aftene, Florin Petrachi, Dumitru Macovei, Decebal Dițulescu, Ion Anghel, Dana și Stephan Maitec, Omid Ghannadi, Bogdan Lascar, Mihai Popescu, Marie Nouvelle, Alin Gălățescu& Aleha Toncea, Ana Andronic, Bogdana Daradici  sunt doar câțiva dintre artiștii care au donat din lucrările lor sau chiar au creat câte o operă de artă unică special pentru licitația caritabilă „O lume cu ușile deschise”, organizată de către Fundația Inovații Sociale Regina Maria, în cadrul Galei „Din inimă pentru viitor”, ediția aniversară de 10 ani.

Evenimentul va avea loc joi, 16 septembrie 2021, începând cu ora 18:00, la Flavours in The Garden |  Clubul Diplomatic.

galafundatiareginamaria1Licitația caritabilă „O Lume cu Ușile Deschise” organizată în cadrul Galei „Din inimă pentru viitor” de anul acesta are ca obiectiv strângerea sumei necesare achiziționării unui ecograf performant, care va investiga peste 6000 de pacienți fără venituri sau cu venituri foarte mici, oferindu-le astfel șansa la vindecare și la o viață decentă.

Gala „Din Inimă Pentru Viitor” reprezintă evenimentul principal al anului pentru strângerea de fonduri cu ajutorul cărora fundația reușește să își continue activitatea și totodată unește într-un cadru plăcut și plin de emoție lumea medicală și de business, lansând un apel la umanitate și implicare.

Companii de renume și-au anunțat deja suportul, devenind sponsori ai galei. Licitația caritabilă „O Lume cu Ușile Deschise” va fi organizată împreună cu Casa de Licitații Vikart.

Header Lic (1026x576) gala 2021_lic copy

De multe ori pacienții de la centrele Fundației ne spun că, înainte de a ajunge la noi, multe uși le-au fost închise în față. Multe speranțe au fost frânte, iar imposibilitatea accesării de servicii medicale sau a unui ajutor în zona educațională a reprezentat o barieră importantă în viața deja complicată a acestor oameni. Pentru ei ținem mereu deschise ușile centrelor noastre, căutăm neîncetat soluții la problemele cu care se confruntă, ne facem timp să îi ascultăm și să le dăm șanse la un viitor mai bun, la speranță și demnitate”, declară Cristiana Mateoiu, Director Executiv Fundația Inovații Sociale Regina Maria.

În cadrul Galei vor fi scoase la licitație zece uși, transformate de artiștii plastici în opere de artă. Aceste uși-simbol vor putea decora elegant o cameră, o grădină sau un foaier de birouri și nu numai, dar, mai ales, ne vor inspira și aminti să deschidem ușile și inimile celor mai puțin norocoși. Pe lângă acestea, vor mai fi scoase la licitație o poartă de palat indian donată de Exotique și peste 20 de opere ale unor artiști plastici renumiți, care au dorit să se alăture inițiativei fundației, donând astfel timp și talent pentru a imortaliza acest gând pur al ajutorării între semeni.

Artiștii care participă la acest demers caritabil pot fi vizualizați pe site-ul fundației AICI, iar  operele care vor fi scoase la licitație vor fi disponibile pentru vizualizare și oferte prelicitație începând cu 1 septembrie, pe website-ul și aplicația www.vikart.ro.

Licitația caritabilă va avea loc în seara Galei „Din inimă pentru viitor”, pe 16 septembrie. Evenimentul se va desfășura în sală, dar și online, pe aplicația Vikart sau pe site-ul  www.vikart.ro. Licitația va fi transmisă live pe site-ul și pe aplicația Vikart, precum și pe paginile de Facebook ale Fundației Inovații Sociale Regina Maria, Medichub Media și Casa de Licitații Vikart.

„Pentru noi este o bucurie și o onoare să fim parteneri în acest proiect minunat. Credem că aceste vremuri pe care le trăim ar trebui să scoată la iveală umanitatea din noi, să ne facă mai buni și mai atenți la grijile celor din jur. Am intrat cu inima deschisă în acest proiect al Fundației Inovații Sociale Regina Maria și suntem nerăbdători să deschidem, împreună, uși în cadrul licitației caritabile”, a declarat Luciana Stanciu, manager VIKART.

Companiile care  doresc să se alăture Galei ,,Din inimă pentru viitor” o pot face printr-un pachet de sponsorizare, iar iubitorii de artă și fapte bune pot participa rezervând locuri pentru seara galei, pe pagina https://fundatiainovatiisociale.ro/gala-din-inima-pentru-viitor/gala-din-inima-pentru-viitor-2021/#cum-poti-ajuta-mai-mult

Parteneri și sponsori ai evenimentului:

  • Sponsor ROYAL: Romanian Business Consult
  • Sponsor PLATINUM: Unicredit Bank
  • Sponsori GOLD: Nepi Rockcastle, Kultho
  • Sponsori SILVER: UiPath, Banca Comercială Română, Sarkkrom
  • Sponsori BRONZE: Ariston, Agricover, Banca Transilvania, Beautik, Catena, EOS KSI, MedicHub, MediaMed, Synevo, Schneider Electric
  • Parteneri ORGANIZARE: Casa de Licitații Vikart, MedicHub, Fundația “Be Different”
  • Parteneri MEDIA: Agerpres, Viața Medicală

Despre Fundația Inovații Sociale Regina Maria

Fundația Inovații Sociale Regina Maria este un ONG care oferă de zece ani o gamă largă de servicii medicale gratuite persoanelor fără venituri și asigurări medicale prin cele două policlinici sociale din București și care îngrijește și educă un număr de 200 de copii din familii defavorizate în cele trei centre educaționale ale fundației (Clinceni, Băneasa, Corbeanca).

Fundația Inovații Sociale Regina Maria este inițiativa filantropică a familiei dr. Wargha și Mitra Enayati și face parte din ENAYATI Group. Mai multe detalii despre fundație găsiți aici: www.fundatiainovatiisociale.ro.

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe