Newsflash
ACTUALITATE OPINII

Am fost la Congresul ICN de la Montreal

de Roxana HAINAGIU - iul. 14 2023
Am fost la Congresul ICN de la Montreal

Delegaţia Ordinului Asistenţilor Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenţilor Medicali din România (OAMGMAMR) s-a deplasat cu 120 de reprezentanţi la Congresul Consiliului Internaţional al Asistenţilor Medicali (ICN).

Delegaţia OAMGMAMR s-a aflat la Congresul Consiliului Internaţional al Asistenţilor Medicali (ICN), alături de peste 6.000 de participanţi. În cadrul congresului, OAMGMAMR a susţinut participarea a opt asistenţi medicali care au prezentat lucrări știinţifice la secţiunea de e-postere.

Congresul ICN reprezintă un eveniment de marcă în domeniul asistenţei medicale, aducând împreună profesioniști, lideri și experţi din întreaga lume. În acest an, evenimentul s-a desfășurat în perioada 1-5 iulie la Montreal. Delegaţia OAMGMAMR a fost formată din membri ai Consiliului de conducere, reprezentanţi ai filialelor regionale și asistenţi medicali dedicaţi și talentaţi.

Un moment special al evenimentului a fost prezenţa Alteţei Sale Regale Muna al Hussein, în cadrul deschiderii congresului. Alteţa Sa Regală este un susţinător puternic al îmbunătăţirii sistemelor de sănătate și promovării accesului la servicii medicale de calitate în întreaga lume. 

Participarea la Congresul ICN din Montreal este o dovadă a angajamentului nostru faţă de dezvoltarea profesională continuă, promovarea standardelor ridicate în domeniul asistenţei medicale și consolidarea colaborării între profesioniștii din acest sector. Ne simţim privilegiaţi și suntem nerăbdători să aducem în România noile cunoștinţe și perspectivele obţinute, pentru a contribui la îmbunătăţirea calităţii asistenţei medicale din ţara noastră.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe