Newsflash
Cultură

Întâlniri pe diverse… plaiuri

de Constanţa MARINESCU - feb. 12 2015
Întâlniri pe diverse… plaiuri
    Deşi suntem de ceva timp în noul an, primim un Plai străbun, publicaţia despre românii din lumea largă, nr. 38 din 2014. Noi, românii, am intrat şi cu bune, şi cu rele în evenimentele cotidiene, 2015 aducând şi de unele, şi de celelalte. Rămânem totuşi optimişti, aşa cum mărturiseşte dr. ing. Petre Dimo, care a părăsit meleagurile româneşti prin anii şaptezeci, dar a revenit pentru a împărtăşi studenţilor din Politehnică experienţa de la Digital Equipment şi de la alte şcoli franceze. Prezentă destul de des în revistă, Daniela Vlădescu, managerul  teatrului „Oleg Danovski“, se aşteptă ca bugetul pe acest an să-i permită realizarea unor montări în premieră. „Marea calitate a poeziilor sale o constituie veridicitatea“, spune Mircea Bălăşoiu despre Dominic Brezianu (stabilit în SUA), care, afăm din revistă, şi-a lansat volumul „Poeme cinematografice“. Români, români, de aici şi de oriunde.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe