Newsflash
REUNIUNI

„Conexiuni: Cercetare și Inovație în Medicina Internă” - 24 mai, București

de Redacția Viața Medicală - apr. 12 2024
„Conexiuni: Cercetare și Inovație în Medicina Internă” - 24 mai, București

SRMI organizează o nouă ediție a evenimentului „Conexiuni: Cercetare și Inovație în Medicina Internă”, la care vor participa și membri ai EFIM.

„Stimați colegi,

Societatea Română de Medicină Internă vă invită la o noua ediție a eventimentului „Conexiuni: Cercetare și Inovație în Medicina Internă(#Bridge_Med2024), ce va avea loc fizic în data de 24 mai 2024, la Hotel Ramada Parc – Sala Terra, București.

Avem deosebita plăcere să anunțăm că membrii distinși ai Comitetului Executiv al Societății Europene de Medicină Internă (European Federation of Internal Medicine – EFIM) au confirmat participarea la „Conexiuni: Cercetare și Inovatie in Medicina Internă(#Bridge_Med2024):

  • Prof. Ricardo Gomez Huelgas, Spania – Președinte al EFIM
  • Prof. George Dalekos, Grecia – Președinte Ales al EFIM
  • Prof. Dror Dicker, Israel – Fost Președinte al EFIM
  • Prof. Nicola Montano, Italia – Fost Președinte al EFIM 

Este pentru prima dată când membrii Comitetului Executiv al EFIM vor vizita România și suntem încântați de oportunitatea de a facilita această conexiune între comunitatea medicală europeană și cea românească.

Vă mulțumim pentru sprijinul continuu și așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim la eveniment. Sperăm ca un număr cât mai mare de participanți la Conferință să își împărtășească întrebările și să descopere modurile concrete prin care se pot implica și participa activ la proiectele și inițiativele Societății Europene de Medicină Internă. 

Evenimentul va fi creditat cu puncte EMC!

Cu anticipație pentru un eveniment plin de oportunități,

Prof. dr. Ion Bruckner

Dr. Alina Dima”

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe