Newsflash
Știri

UMF Cluj-Napoca: Concurs interuniversitar studențesc de modelaj în ceară

de Dorina Novac - mai 12 2023
UMF Cluj-Napoca: Concurs interuniversitar studențesc de modelaj în ceară

În perioada 11-13 mai se va desfășura prima ediție a concursului interuniversitar studențesc de modelaj în ceară.

„În perioada 11-13 mai 2023, sub egida Facultății de Medicină Dentară din cadrul universității noastre, cu sprijinul domnului decan, conf. dr. Cristian Dinu și la inițiativa domnului asist. dr. Willi A. Uriciuc, se va desfășura prima ediție a concursului interuniversitar studențesc de modelaj în ceară”, au precizat reprezentanții UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca.

La eveniment vor participa 23 de studenți ai specializării tehnică dentară, din 8 centre universitare din țară (Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara, Iași, București, Sibiu, Târgu Mureș și Craiova).

Citește și: UMF Cluj-Napoca: Facultatea de Farmacie, evaluată de către comisia CIDPHARMEF

În data de 12 mai 2023, va avea loc concursul propriu-zis, la Disciplina de Reabilitare Orală, în cadrul căruia participanții se vor întrece în modelarea în ceară a unui grup de dinți cu forme naturale, respectând criteriile propuse de comisia de evaluare.

„Evenimentul de anul aceste se dorește a deveni tradiție în universitatea noastră și un pol anual de întâlnire a studenților din toate centrele universitare medicale din țară”, transmite sursa citată.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe