Newsflash
Știri

UMF „Carol Davila” a participat la ediția de toamnă a A2 International Education Fairs

de Dorina Novac - dec. 1 2022
UMF „Carol Davila” a participat la ediția de toamnă a A2 International Education Fairs

În perioada 23 - 29 noiembrie, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” a participat la ediția de toamnă a A2 International Education Fairs, care a avut loc în Maroc.

UMF Carol Davila Buc

„Ambasadorii UMFCD au interacționat cu elevi de liceu și părinți din multiple oraşe, care au arătat interes față de modulele noastre internaționale recent implementate, Medicină Dentară în engleză și Farmacie în franceză, dar și pentru programul de Medicină în limba engleză”, transmit reprezentanții Universității de Medicină și Farmacie (UMF) „Carol Davila” din București.

Citește și: Proiect pentru studenții de la stomatologie, la UMF „Carol Davila” București

UMF „Carol Davila” din București a făcut parte din delegația extinsă a României, promovând împreună campania „Study in Romania”, care s-a reunit și în cadrul unei întâlniri de lucru cu Excelența Sa, Maria Ciobanu, ambasadorul României în Maroc, precum şi cu prof. univ. dr. Sorin Cîmpeanu, președinte al Consiliului Național al Rectorilor.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe