Newsflash
Diverse

Toamna medicală sălăjeană

de Dr. Vasile DARABAN - oct. 7 2016
Toamna medicală sălăjeană
   Colegiul medicilor din Sălaj a organizat, în perioada 14–16 septembrie 2016, a XVI-a ediție a simpozionului „Toamna medicală sălăjeană“. La actuala ediție și-au dat întâlnire medici primari și specialiști din spitalele județului, alături de colegii lor, medici de familie. În cadrul simpozionului, organizat bianual, au luat cuvântul medici din centrul de județ și cadre didactice din centrul universitar Cluj-Napoca, precum și reprezentanți ai unor firme farmaceutice.
    S-au prezentat actualități științifice pe teme diferite din lumea medicală, cu aplicații imediate în practica medicală cotidiană. Printre altele, a captat atenția cursul teoretic și practic referitor la tulburările de somn, diagnosticul și tratamentul acestora în context multidisciplinar, susținut de dr. Chira Irvin, de la Clinica New Medics din Germania.
    De asemenea, participanții din sală au urmărit cu interes expunerea avocatului Mircea Popovici, care a vorbit despre răspunderea civilă profesională a medicilor. S-au actualizat astfel unele informații privind abordarea din perspectivă juridică a practicii medicale cotidiene. Evenimentul a fost acreditat cu puncte EMC.
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe