Newsflash
Știri

Tibi Ușeriu a testat echipamentele performante ale UMFST Tg. Mureș

de L. Budin - mar. 4 2024
Tibi Ușeriu a testat echipamentele performante ale UMFST Tg. Mureș

Ultramaratonistul Tiberiu Ușeriu a vizitat recent Laboratorul de Explorări Funcționale din cadrul Centrului Avansat de Cercetări Medicale și Farmaceutice, UMFST Tg. Mureș.

Alergător de anduranță și ultramaratonist, triplu campion al Ultramaratonului Arctic, Tiberiu Ușeriu a fost recent la UMFST „G.E. Palade” Târgu Mureș, prilej cu care a efectuat o serie de teste de efort cu ajutorul unor echipamente extrem de performante, se arată pe pagina de Facebook a universității.

Sportivul a testat echipamentele care măsoară capacitatea aerobă și anaerobă, rezistența musculară, respectiv elemente de antropometrie și dezvoltare somato-funcțională. 

Laboratorul de Explorări Funcționale oferă cluburilor sportive, sportivilor de performanță sau sportivilor amatori posibilitatea de a realiza diferite explorări funcționale adaptate disciplinelor sportive practicate, se precizează în postare.


Notă autor:

Sursă foto: Mesaroș Radu Photography/Facebook Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe