Newsflash
ACTUALITATE Știri

Testare gratuită pentru cancerul colorectal, la Spitalul de Urgență ”Dr. Carol Davila”

de Magdalena Tănăsescu - oct. 2 2023
Testare gratuită pentru cancerul colorectal, la Spitalul de Urgență ”Dr. Carol Davila”

Cetățenii care au vârsta cuprinsă între 50-74 ani și domiciliul/reședința în București sau Ilfov pot beneficia de testare gratuită pentru cancerul colorectal, efectuată la Spitalul de Urgență ”Dr. Carol Davila”.

Potrivit unei postări pe Facebook, testarea se realizează în Ambulatoriul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central ”Dr. Carol Davila” (SUUMC), din Calea Plevnei nr. 134, București. 

„Pentru a beneficia de consultații preventive gratuite pentru depistarea precoce a cancerului colorectal, cetățenii se pot înscrie online accesând formularul de la https://www.copac.ro/formular-de-inscriere-pentru-pacienti/”, se menționează în postare. 

Consultațiile sunt furnizate prin proiectul de screening ROCCAS II București – Ilfov, proiect cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, implementat, în perioada iulie 2020 – decembrie 2023, de către SUUMC şi partenerul său, COPAC.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe